VAHAP AKAY’DAN KRİTİK ATAMALAR

VAHAP AKAY’DAN KRİTİK ATAMALAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. kez başkanlık koltuğuna oturduktan sonra iki yeni atama yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde 3’üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay iki önemli atamayı gerçekleştirdi. Akay, ilk belediye başkan yardımcısı olarak Cengiz Memiş’i belirlerken, Personel A.Ş’nin başına da yeni dönemde Enver Bayram getirildi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3’üncü dönemin ilk belediye başkan yardımcısı olarak Cengiz Memiş’i atadı. Geçtiğimiz dönem Çerkezköy Belediyesi Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten belediye meclis üyesi Cengiz Memiş, bu dönem yeniden meclis üyeliğine seçilmişti. Cengiz Memiş, Vahap Akay’ın 3’üncü döneminde ise Belediye Başkan Yardımcılığı yapacak. Başkan Akay’ın ilk sıradan meclis üyesi adayı olarak gösterdiği Cengiz Memiş, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığına ilk atanan kişi oldu. Memiş, görevine hafta başından itibaren başladı. Akay’ın başkan yardımcılığı için 2 kadrosu daha bulunuyor. Bu atamaları ne zaman yapacağı belirtilmezken, önümüzdeki haftadan itibaren yeni atamaların yapılabileceği belirtiliyor.

PERSONEL A.Ş’YE GEÇTİ

Bu arada, Vahap Akay’ın ilk döneminin ikinci yılından itibaren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 8 yıl boyunca yürüten Enver Bayram’ın ise yeni dönemde Personel A.Ş’nin başına getirildiği öğrenildi. Daha önce görev yapan Birol Öztürk’ten boşalan Personel A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini de yürütecek olan Enver Bayram’ın yeni görevine başladığı belirtildi. Eski Sendikacı olan Enver Bayram, Belediye Başkan yardımcılığı döneminde de Personel A.Ş'nin personelinin bağlı olduğu DİSK Genel- iş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu sözleşmelerde de büyük rolü oluyordu. Enver Bayram'ın Personel A.Ş'nin başına getirilmesiyle birlikte çalışanların toplu sözleşmelerden de dolayı yakından tanıdığı bir ismin kurumun başına gelmesinden ötürü oldukça memnun olduğu belirtiliyor. 



Anahtar Kelimeler: VAHAP KRİTİK ATAMALAR

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM