VALİ SOYTÜRK HAYIRSEVERLERİ ZİYARET ETTİ

VALİ SOYTÜRK HAYIRSEVERLERİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy'de son olarak cami yapımını üstlenen hayırseverler Müjgan-Serkan Karagöz çiftini ziyaret eden Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, bir süre sohbet etti.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Hayırsever çift Müjgan-Serkan Karagöz’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.


Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çiftini ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakam Vekili Mustafa Gürdal eşlik etti.

Bu arada, Vali Soytürk’ün ziyaret ettiği hayırsever çift Müjgan-Serkan Karagöz, bu Kurban Bayramı’nda hac farizasını yerine getirip geçtiğimiz günlerde evlerine dönmüştü. Hayırsever çift hac dönüşü de cami yapımı için düğmeye bastı. İlçedeki İstasyon Mahallesi’nde bir süre önce depreme dayanıksız çıktığı için yıkılan İstasyon Camisi’nin de yeniden yapımını üstlenen hayırsever çiftin Müjgan - Serkan Karagöz’ün talimatıyla cami yapımı için hafriyat çalışmaları da geçen hafta başlamıştı.

 



Anahtar Kelimeler: SOYTÜRK HAYIRSEVERLERİ ZİYARET
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE ÇORLU LİSTEDE