YENİ BAŞKAN ÇETİN: 43 MECLİS ÜYESİNDEN 37’SİNİN OYUNU ALDI

YENİ BAŞKAN ÇETİN: 43 MECLİS ÜYESİNDEN 37’SİNİN OYUNU ALDI

Çerkezköy TSO’nun yeni başkanı olan Ahmet Çetin, cumartesi günü yapılan seçimlerin ardından meclis üyeleri arasında yapılan seçimde de 43 üyeden 37’sinin oyunu alarak, başkan seçildi.

Hafta sonunda ÇTSO Trakya Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde seçilen 43 meclis üyesi arasında yapılan seçimde sarı listeyle seçimlere katılan Ahmet Çetin, 37 oy alarak yeni başkan seçildi.

Çerkezköy TSO’da meclis üyeliği için 15 Meslek Komitesi arasında yapılan seçimlerin ardından bugün de yönetim kurulu, yönetim kurulu başkanı, TOBB delegeliği ve disiplin kurulu seçimleri yapıldı. Ardından da ilk meclis toplantısını yapan Oda’nın 43 yeni meclis üyesi yine kendi arasından Meclis Başkanı ve yardımcıları ile katip üyesi seçimi yaptı. 

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

Cumartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen seçimden rakipleri yeşil liste adayı Ömer Karadeniz, mavi liste adayı Rahmi Yılmaz’a karşı zaferle çıkan sarı liste adayı Ahmet Çetin 15 grubun 10’unu kazanmıştı. Seçim sonuçlarına göre 10 grup kazanan sarı liste 28, üç grup kazanan yeşil liste 8, iki grup kazanan mavi liste ise 7 meclis üyesi çıkarmıştı. Bugün yeni meclis üyeleri arasında yapılan seçim sonrası 43 oyun 37’sini alan Ahmet Çetin oda başkanlığına seçilirken, yönetiminde Ali Çolak, Bünyamin Fırat, Evren Kahraman, Gökhan Kavlak, Mustafa Ogün Asıl, Özgür Sönmez, Sinan Sifil, Ufuk Mangır, Ümit Süthan ve Sedat Çolak yer aldı. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Kenan Aşer, Kübra Çamyer, Murat Narçın, Mesut Görgün, Turgay Kaya, Aygün Sümbül, Saim Buyruk, Göksel Bozdağ, Umut Çelebi ve Şaban Kardeş oldu. 

DİSİPLİN KURULU VE TOBB DELEGELERİ DE BELLİ OLDU 

Disiplin Kurulu asil üyeler Abdülgani Yüce, Nurhan Kaya, Murat Kınalı, Bülent Bilecen, Tuncay Üstünol, yedek üyeler Emine İrem Aşık, Nurgül Ağar, Ergin Korkmaz, Cihan Kılıç, Celal Pekdoğan, Yılmaz İlhan oldu. TOBB Delegeleri asil Murat Narçın, Mesut Görgün, Turgay Kaya, Saim Buyruk, İlyas Kum, yedek üyeler Bünyamin Fırat, Ümit Süthan, Mustafa Ogün Asıl, Özgür Sönmez oldu. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimlerin ardından ÇTSO meclisi ilk toplantısını da saat 15.30’da gerçekleştirdi. Toplantı öncesi meclise teşekkür konuşması yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Hiçbir renk ayrımı yapmadan çalışacağız, çok çalışacağız. Çünkü bölgemizin ve ülkemizin buna ihtiyacı var. Bölgemiz Türkiye’nin en büyük bir üretim üstlerinden biridir. Ticarette istenilen seyri yakalayamamış durumdayız. Buna hep birlikte çalışıp başaracağız ve hep birlikte kazanacağız. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ YAPILDI

Başkan, yönetim, TOBB delegeliği ve disiplin kurulu seçimlerinin ardından Çerkezköy TSO’nun yeni meclis başkanı ve yardımcılarıyla, katip üye seçimi de yapıldı. İlk meclis toplantısını meclisin en yaşlı üyesi Saim Buyruk yönetti. Buyruk’un yönetiminde yapılan seçimlerde yeni Meclis Başkanı geçen dönem de meclis başkanlığı görevini yürüten Hacı Mehmet Erdoğan seçildi. Meclis Başkan Yardımcılıklarına ise Abdullah Sezgin ile Nazan Çoban seçilirken, katip üye ise Nilgün Zaimoğlu oldu. Seçime meclis başkan adayı olarak mavi listeden Fikri Güzel de katıldı. Güzel sadece 7 oy alabildi. 

Bu arada, Çerkezköy TSO’nun yeni başkanı Ahmet Çetin ve sarı liste olarak seçime giren ekibi, oda hizmet binasında yapılan seçimlere Atatürk Caddesi’nden yürüyerek toplu halde geldi. Yol boyunca Çetin ve ekibi esnafı selamlayarak, hayırlı işler temennisinde bulundu.

 



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK