ZÜMBÜL VE AS’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ZÜMBÜL VE AS’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Keleş’e Erkan Zümbül ve Mustafa As’tan hayırlı olsun ziyareti.

Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin yeni başkanı Mehmet Keleş’e hayırlı olsun ziyareti. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Mehmet Keleş’i kooperatif binasında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musafa As, Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bir süre Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Keleş ile sohbet edip istişarede bulunan Zümbül ve As, yeni sanayi sitesi yapımında her zaman destekçi olduklarını dile getirdi.

Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Keleş’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, As ve Zümbül’e verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: ZÜMBÜL HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK