ABDULLAH ÖĞE ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

ABDULLAH ÖĞE ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, 31 Mart’a doğru giderken çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Yerel Seçim çalışmalarını sürdürürken ziyaretlerine dernek ve vatandaşlarla devam ediyor.

Ziyaretlerinde tempoyu arttıran Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe,  sırasıyla Tokatlı vatandaşları ve Kars-Ardahan-Iğdır Kültürel Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

İlk adresi Tokatlı vatandaşlar olan Abdullah Öğe, vatandaşlarla beraber hoş sohbetlerde bulundu. Vatandaşla bol bol sohbet eden Belediye Başkan Adayı Öğe hem sohbet etti hem dertlerini dinledi hem de projelerinden bahsetti. 

Tokatlı vatandaşlara ziyaretlerinin ardından Kars-Ardahan-Iğdır Kültürel Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Abdullah Öğe, orada da hem hoş sohbetlerde bulundu hem de başkan olması halinde yapılacak projeler ve onlara nasıl destek olabileceğini anlattı. Dernek ziyaretinde hoş karşılandığını belirten Abdullah Öğe; ‘’Bize ev sahipliği yapan Sn. Nihat Turan başkanımıza, hemşehrilerimize ve Sn. Aşık Gökmen Dursun’a sonsuz teşekkürler…’’ dedi.

Tokatlı vatandaşlar ve Kars – Ardahan – Iğdır Kültürel Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, tüm vatandaşlar ve dernek tarafından çok sıcak karşılandığını ifade etti.  Karşılamalarından çok memnun kalan Abdullah Öğe; ‘’Bizlere gönülden destek veren tüm hemşehrilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullanarak hatıra fotoğrafları çekildi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ