ABDULLAH ÖĞE ÇERKEZKÖY’DE FIRTINA GİBİ ESİYOR

ABDULLAH ÖĞE ÇERKEZKÖY’DE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy’de ziyaretleriyle fırtına gibi esiyor.

Seçime günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden ve her daim vatandaşla bir arada olan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, ziyaretlerine Ramazanda da cadde cadde, sokak sokak gezerek devam ediyor.

Çerkezköy de cadde cadde gezerek esnafla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, esnafa projelerinden bahsederek onların sorunlarını dinliyor. Başa gelmesi halinde esnafın her sorununda destek çıkacağını belirten Abdullah Öğe projelerin hepsini faaliyete geçireceklerinin de sözünü verdi. Esnaf ziyareti sırasında rüzgarlar estiren Başkan Adayı Abdullah Öğe, ‘’Esnaflarımızı ziyaret ederek, projelerimizi anlattık. Söz verdik. Vatandaşlarımıza hak ettikleri Çerkezköy'ü kazandıracağız.’’ diyerek, kazanacaklarına olan inancını ve kazanmaları halinde Çerkezköy’ün de kazanacağını belirtti.

Esnafla hoş sohbetlerin ve proje anlatımının ardından gittiği her dükkan da sıcak bir şekilde karşılanan ve vatandaştan 31 Mart'ta destek isteyen Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, tek tek hatıra fotoğrafları da çekilerek ziyaretlerine son verdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ÇERKEZKÖY’ FIRTINA ESİYOR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!