ABDULLAH ÖĞE DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ABDULLAH ÖĞE DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe vitesi yükseltmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçim çalışmalarında sürekli hızına hız katarak devam ediyor. Her seferinde dinlenmeden ziyaretlerini sürdüren Abdullah Öğe dernek ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

Dernek ziyaretlerini sürdüren ve her daim vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe bu kez de Çerkezköy’ün derneklerinden Birleşik Türkmenler Derneği’nde vatandaşla buluştu. 

Çerkezköy Birleşik Türkmenler Derneği’nde vatandaşlarla bir araya gelen Abdullah Öğe, tek tek kendileriyle sohbet ederek gelecek 5 yıl projelerini aktardı. Öğe’nin dernekte Türkmen vatandaşların yöresel kıyafetlerini onlarla beraber giymesiyle ortaya sıcak görüntüler çıktı. Hoş sohbetler de bulunan ve projelerinden bahseden Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, ‘’ Çerkezköy Birleşik Türkmenler Derneğindeyiz. Türkmen kardeşlerimizle samimi içten sohbetle birlikte Çerkezköy'ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunarak sorunlarını dinledik, projelerimizi anlattık. Bize ev sahipliği yapan kardeşlerimize teşekkürler.’’ dedi. 

Çerkezköy Türkmenler Derneği'nde projelerini anlatarak vatandaştan destek talep eden Abdullah Öğe , son olarak tek tek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretine son verdi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.