ABDULLAH ÖĞE SEÇİM MARATONU’NDA VİTES’İ DÜŞÜRMÜYOR

ABDULLAH ÖĞE SEÇİM MARATONU’NDA VİTES’İ DÜŞÜRMÜYOR

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçime adım adım yaklaşırken ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Seçim süreci yaklaşırken çalışmalarına vites düşürmeden devam eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy’de ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Ziyaretlerine Ramazan boyunca da devam eden Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, hem vatandaşla buluşuyor hem de iftar sofralarında vatandaşlarla birlikte oruç açıyor. İftar yemeklerinde gönül köprüleri kuran Abdullah Öğe bu kez de iftarın ardından ziyaretine Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde bulunan Durak Kıraathanesi ile devam etti.

Durak Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, hem projelerinden bahsetti hem de vatandaşın sorun ve önerilerini dinledi. Öğe seçimi kazanıp başkanlık koltuğuna oturursa İstasyon Mahallesi’nin tüm sorunlarına çözüm bulacağının sözünü de verdi. Vatandaş’ın her an desteğini hissedip karşılamalarından çok memnun kalan Abdullah Öğe, ‘’Dün akşam iftar sonrasında İstasyon Mahallemiz Durak Kıraathanesinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın güçlü desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu desteğe, bu sevgiye layık olmak için daha fazla çalışarak, Çerkezköyümüzü hak ettiği konuma getireceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Hoş sohbetler ve mahalle sorunlarının konuşulmasının ardından Belediye Başkan Adayı Öğe, tek tek herkese sıcak sohbet ve karşılamalarından dolayı teşekkür edip hatıra fotoğrafları çekilerek ziyaretlerine son verdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!