ABDULLAH ÖĞE ZAMAN MEFHUMU DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

ABDULLAH ÖĞE ZAMAN MEFHUMU DİNLEMEDEN ÇALIŞIYOR

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçime yaklaşırken zaman kavramını bile unutarak çalışmaya devam ediyor.

Seçim için canla başla çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, hem sokak sokak gezerek vatandaşla bir araya geldi hem de tekstil firmalarında çalışan vatandaşları da unutmadı ziyarette bulundu.

Seçime doğru gittikçe yaklaşırken Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, sokak sokak yağmur çamur demeden ziyarette bulunduğu esnaf ve vatandaşlarla hoş sohbetlerde bulundu. Ziyaret ettiği herkes tarafından çok sıcak karşılanan Abdullah Öğe vatandaşın hem önerilerini dinledi hem de başkan olması halinde faaliyete geçirecekleri projelerini anlattı. Öğe vatandaşın ve esnafın sorunlarına çözüm bulabilmesi için ve her daim onların yanında bulunabilmesi için bu seçim sürecinin çok önemli olduğunu belirterek kendilerinden destek istedi. 

ABDULLAH ÖĞE ÇERKEZKÖY’ÜN TEKSTİL FİRMALARI'NI DA UNUTMADI

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe vatandaş ve esnafa ziyaretinin ardından tekstil firmalarını ziyaret etti. Tekstil firmasında çalışan emekçiler tarafından da sıcak karşılanan Abdullah Öğe orada da hem hoş sohbetlerde bulundu hem de projelerini anlattı. Projelerinden tek tek bahsederek onlarında görüş ve önerilerini dinleyen Öğe kendilerinden seçim sürecinde destek istedi. Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçimi kazanıp başkan olması halinde her tekstil firmasına destek olacağını da belirterek, onların görüş ve önerilerini de dikkate alarak, tüm projelerini gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

Tekstil firmalarına ziyareti sırasında çalışanlarında kendisine olan karşılamasından çok memnun kalan Abdullah Öğe, ‘’Emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Çerkezköyümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunarak sorunlarını dinledik, projelerimizi anlattık. Bize ev sahipliği yapan işletmelerimize ve emekçi kardeşlerimize teşekkür ederim.’’ diyerek ve tüm ziyaretleri sırasında hatıra fotoğrafı da çekilerek ziyaretlerine son verdi. 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ