ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyarette bulundu.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Seçim için her geçen gün daha da fazla çalışan Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, sanayiyi de göz önünde bulundurarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile birlikte hoş sohbetlerde bulunan Abdullah Öğe geçtiğimiz haftalarda projelerini aktardığı ve aralarında sanayi ile ilgili planladığı projelerin bulunduğu sanayi için yapacakları çalışmaları da aktardı. Sanayi’nin bir şehrin kalbi olduğun belirten Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe başkan olması halinde sanayilerin ve sanayi çalışanlarının her zaman yanında olup desteklerini kesmeyeceğini belirtti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile bol bol sohbet edip projelerinden bahseden Abdullah Öğe, Çerkezköy’de sanayiciliği daha da ileriye taşıyabilmek için kendilerinin ve vatandaşın desteğine ihtiyaç duyduğunu belirterek kendisinden destek talep etti. Ahmet Çetin ile bolca sohbet eden Abdullah Öğe onlarında görüş ve önerilerini dinledi. Ziyaretin ardından Öğe, ‘’Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Çetin’e ev sahipliği için teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullanarak ve hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretine son verdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.