ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY’E YAYA ÜST GEÇİDİ VE YAYA YOLU SÖZÜ

ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY’E YAYA ÜST GEÇİDİ VE YAYA YOLU SÖZÜ

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçimi kazanıp başkanlık koltuğuna oturursa AKM-Kentpark Yaya Üst Geçidi ve Kızılpınar-Çerkezköy Yaya Yolu yapacak.

Geçtiğimiz Pazar günü projelerini açıklayan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, ilçeye AKM-Kentpark Yaya Üst Geçidi ve Kızılpınar-Çerkezköy Yaya Yolu sözü verdi. Seçimi kazanması halinde Başkan Adayı Öğe, vatandaşların daha emniyetli ve kolay şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için AKM-Kentpark Yaya Üst Geçidi ve Kızılpınar-Çerkezköy Yaya Yolu projelerini faaliyete geçireceklerini belirtti.

Çerkezköy’e AKM-Kentpark Yaya Üst Geçidi ve Kızılpınar-Çerkezköy Yaya Yolu projelerini tanıtan Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe proje içeriği ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 

‘’KentPark’tan Atatürk Kültür Merkezi ve Çerkezköy Otogarına vatandaşlarımızın daha emniyetli ve kolay şekilde ulaşabilmesini sağlamak amacıyla modern bir yaya köprüsü inşa edeceğiz. Ayrıca Atatürk Viyadüğü’nden Kızılpınar’a kadar yaya ve bisiklet yolu yapacağız.’’


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ÇERKEZKÖY’ GEÇİDİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.

BELEDİYE BİNASINA BORÇLAR KALEM KALEM ASILDI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI