ABDULLAH ÖĞE’DEN VELİKÖY’DE İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

ABDULLAH ÖĞE’DEN VELİKÖY’DE İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

31 Mart çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Ramazan’da da iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’nin, Çerkezköy Veliköy’de düzenlediği İftar yemeğine Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel de katıldı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Veliköy’de tüm Çerkezköy halkını davet ettiği bir iftar yemeği programı düzenledi. 11 ayın sultanı Ramazan’da vatandaşla bir arada olan Abdullah Öğe, iftar yemeğinde Veliköylülerle buluştu. Yemek sırasında hem Abdullah Öğe hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel birer konuşma yaptı. Öğe konuşmasında başkan olması halinde bu tür organizasyonların sadece Ramazan da değil her zaman yapılacağını dile getirdi.

Cüneyt Yüksel ve Abdullah Öğe konuşmalarının ardından vatandaşların tek tek yanına giderek sohbet edip, özel talep ve isteklerini dinledi. Yemekteki kalabalıktan mutluluk duyan Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, ‘’İftarda aynı sofrada Veliköy’de buluştuk. Mahalle iftarımıza katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.’’ ifadelerini kullandı. İftar yemeği sohbet ve hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!