Sağlık

Sağlık Haberleri

ATAMER GÖZ MERKEZİ AÇILDI!

ATAMER GÖZ MERKEZİ AÇILDI!

Yaklaşık iki yıldır Çerkezköy'de hizmet veren Özel Atamer Göz Merkezi, milletvekilleri, siyasiler, iş insanları ve davetlilerin katılımıyla resmen açıldı.

Çerkezköy Öztrak Caddesi üzerinde bulunan Atamer Göz Merkezi, dün akşam saatlerinde  düzenlenen açılış programı ile beraber resmen açıldı.

Yaklaşık iki yıldır Çerkezköy'de hastalarına hizmet veren Atamer Göz Merkezi'nin resmi açılışı dün yapıldı. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve çok sayıda davetli katıldı.   

HEMŞERİME HAYIRLI OLSUN!

Açılış Konuşmasını yapmak için mikrofonu eline alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Ali Öztunç, Kendisi gibi Kahramanmaraşlı olan Atamer Göz Merkezi’nin sahibi Muammer Ertin’e Hayırlı olsun dileklerini iletti ve ardından açılış yapıldı. 

ATAMER GÖZ MERKEZİ!

Atamer Göz Merkezi Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Öztrak Caddesi üzerinde yer alan, tam teşekküllü bir Göz Merkezi’dir. Göz Merkezi 7 katlı ve yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alandan oluşmaktadır. Atamer Göz Merkezi’nde muayene, tedavi, tetkik ve göz ameliyatları yapılmaktadır. Atamer Göz Merkezi aynı zamanda Yenilikçi medikal teknolojileri bünyesinde barındıran, güvenilir tıbbi uygulamalar ile deneyimli uzman hekim kadrosuyla, alanında profesyonel çalışanları ve yüksek kalite standartlarında sağlık hizmeti anlayışını benimseyen bir Göz Merkezi'dir. Atamer Göz Merkezi’nde özel olarak hizmet alınabilirken SGK’lı vatandaşlar da önceden randevu alarak Özel Atamer Göz Merkezi’nin yüksek kalitede sunulan sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ATAMER MERKEZİ AÇILDI!

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

KADIN HASTALIKLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İRMET’İN ‘MET’İ AYRILDI

ÇORLU BELEDİYESİ’NDEN HAYVANLARA ŞİFA DAĞITIMI

DOÇ. DR. MUAMMER MELİH ŞAHİN: EN ÇOK YAPTIRILAN BEŞ ESTETİKTEN BİRİ BURUN ESTETİĞİ