BAŞKAN AKAY’DAN HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

BAŞKAN AKAY’DAN HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Arıç Ailesi’ne Hoş geldin Bebek ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Arıç Ailesi’ni evlerinde ziyaret etti.

Arıç Ailesi’ni evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan Çınar bebeğe de uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

HOŞ GELDİN ÇINAR BEBEK

Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Mirsat ve Nilay Arıç çiftini evlerinde ziyaret etti. Arıç Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Çınar’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Arıç Ailesi’ne takdim etti.

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Mirsat ve Nilay çifti, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik ettiler.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.