BAŞKAN ÇETİN: “ATATÜRK MAHALLESİ FATİH CADDESİ PARKIMIZ HAYIRLI OLSUN”

BAŞKAN ÇETİN: “ATATÜRK MAHALLESİ FATİH CADDESİ PARKIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde tamamlanan park ve yeşil alan çocuklar ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki 2065 metrekare alanda yapımı tamamlanan park ve yeşil alan çocuklar ve mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Parkta incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 8 mahalleye toplam 30 bin 473 metrekare alana 13 Yeni Park ve Yaşam Alanı kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi Parkının hayırlı olmasını diledi.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 2021 yılında ilçede 13 Park ve Yaşam Alanı yapımına başlandığını, birçoğunun tamamlanarak hizmete sunulduğunu ifade ederek, “Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde okullar bölgesindeki toplam 2 bin 65 metrekare alana yaptığımız parkımızdayız. İçerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve oturma gruplarıyla beraber halkımızın, çocuklarımızın hoşça vakit geçireceği bir parkı tamamladık. Projemiz kapsamında 8 mahallemizde birbirinden farklı ve güzel 13 yeni parkımız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.

OYUN VE SPOR ALANLARI BULUNUYOR

2065 metrekare alan üzerine yapılan Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki park içerisinde 68 metre uzunluğunda koşu yolu, 176 metrekare çocuk oyun alanı, 153 metrekare ise spor alanı ve  oturma alanları, yürüyüş ve gezinti yolları da bulunuyor.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI