BAŞKAN ÇETİN’DEN KAPAKLIYA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

BAŞKAN ÇETİN’DEN KAPAKLIYA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Kapaklı Belediye Başkanı ve Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, seçimi tekrar kazanması halinde Kapaklıya Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapacak.

Geçtiğimiz hafta Proje Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştirerek birbirinden görkemli projelerini vatandaşa sunan Kapaklı Belediye Başkanı ve Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, tekrar başkan olması halinde ilçeye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sözü verdi. 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu, Kapaklı vatandaşına suyla buluşma keyfini sağlamak ve spor amacıyla yapacaklarını belirtti. Kapaklıya Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’ni tanıtan Mustafa Çetin projenin içeriğini şu şekilde anlattı:

‘’Kentimize spora ve sporcuya verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandıracağız. Projesini tamamladığımız ve kısa sürede ihalesini gerçekleştirerek hizmete açacağımız tesisimiz olimpik standartlarda ve kalitede olacak. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın faydalanabileceği bu tesis, geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek bir merkez olacak.’’


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.