BAYRAM NAMAZI'NDA CAMİLER DOLDU TAŞTI

BAYRAM NAMAZI

Ramazan Bayramı'nda vatandaşlar Bayram Namazı'na koştu. Camilerde Bayram Namazı coşkusu yaşandı.

Vatandaşlar, sabahın ilk ışıklarıyla beraber Ramazan Bayramı namazını kılmak için Camilere akın etti. Trakya'da, başta Edirne Selimiye ve Eski Camii olmak üzere Kırklareli ve Tekirdağ'daki şehirlerin büyük camilerine akın etti. Camilerde bayram namazı coşkusu yaşandı.


Tüm yurtta Ramazan Bayramı coşkusu yaşanırken, sabahın erken saatlerinden itibaren Trakya'da Ramazan Bayramı namazı hareketliliği başladı. Ramazan Bayramı namazını kılmak için erken kalkan vatandaşlar camilerin yolunu tuttu. İbadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar camileri doldurdu. Okunan hutbeyi dinleyen vatandaşlar daha sonra dualar etti. Edirne Selimiye Cami ve Eski Cami gibi Tekirdağ ve Kırklareli'ndeki tarihi camiler başta olmak üzere şehirlerin büyük camiler bayram namazı kılmak için gelen vatandaşlarla dolup taştı. 
Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle buruk geçen bayram namazının ardından vatandaşlar bir arada iç içe sarılıp bayramlaştı. Namazın ardından konuşan vatandaşlar, Ramazan Bayramı’nın bütün Müslümanlar için hayırlı olmasını dileyerek, tüm Müslüman aleminin bayramını kutladı. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: BAYRAM NAMAZI' CAMİLER DOLDU TAŞTI

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI