CANDAN YÜCEER İLK ORUCU ÇORLU'DA AÇTI

CANDAN YÜCEER İLK ORUCU ÇORLU

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer ilk orucunu vatandaşlarla açtı.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Ramazan Ayı’nın ilk orucunu Çorlu Cumhuriyet Parkı’nda vatandaşlarla beraber açtı.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer Ramazan Ayı’nda da dur durak bilmedi. Vatandaşla ilk iftarda bir araya gelen Yüceer sıcak sohbetlerde bulunarak gönül köprüleri kurdu. Aynı zamanda da orada iftar yemeğini dağıtan çalışanlara da yardım ederek gönüllerde taht kurdu.

Her geçen gün vatandaşın daha da fazla gönlünde taht kuran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Ramazan’ın ilk oruç sofrasında halka buluşması ile ilgili, ‘’Mübarek Ramazan Ayı’nda ilk orucumuzu Çorlu Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen iftarda hemşehrilerimizle birlikte açtık. Allah kabul etsin.Bu bereketli kardeşlik sofrasında komşularımla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Birliğimiz daim olsun.’’ ifadelerini kullandı.

 Hem hoş sohbetlerde buluna hem kendilerinden seçim süreci için de destek bekleyen hem de her daim halkla iç içe olan Candan Yüceer, iftar yemeğinin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek ziyaretine son verdi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER ORUCU ÇORLU'

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!