ÇERKEZKÖY'DE GELENEKSEL MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği geleneksel mahalle iftarları başladı.

Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 yılından beri her Ramazan Ayı’nda geleneksel gerçekleştirdiği mahalle iftarları Kızılpınar ve Fevzipaşa Mahalleleri’nde kurulan iftar sofraları ile yeniden başladı.

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının ilki 14 Mart Perşembe akşamı BDC İnşaat Mimarlık firmasının katkıları ile Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde kuruldu. Mahalle iftarlarının ikincisinde ise 17 Mart Pazar günü Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ile birlikte oruçlar açıldı. Her iki mahallede de kurulan iftar sofralarına binlerce vatandaş katılırken, aynı sofra etrafında oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

BAŞKAN AKAY: ‘’YARIN YILDIRIM BEYAZIT MAHALLEMİZDE BULUŞACAĞIZ’’

Kızılpınar ve Fevzipaşa Mahalleleri’nde kurulan iftar sofralarında Çerkezköy Belediyesi ile beraber olan tüm hemşerilere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının 3’üncüsü 19 Mart Salı günü Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Tarım Sokak’ta gerçekleştireceğiz. Adanır Lastik, Özgün Bilgisayar ve Boğaziçi firmalarının katkılarıyla kuracağımız iftar soframıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ