ÇERKEZKÖY’DE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ‘NÜN NİSAN BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY’DE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ‘NÜN NİSAN BİLANÇOSU

Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Nisan ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili istatistikleri yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘nün nisan ayı faaliyetleri hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Emniyet, nisan ayında  Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması ile Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine yönelik iki başlık halinde uygulamalarda bulunurken, toplam 30 bin 653 GBT sorgulaması gerçekleştirdi. 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri nisan ayında 400 asayiş uygulaması ve denetimi gerçekleştirdi. ‘Huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması’ kapsamında bir aylık sürede ekipler 30 bin 653 GBT sorgulaması yaparken, uygulamalarda 5 bin 616 aracı kontrol etti. Uygulamalarda bin 997 araca işlem yapılırken, 122 aranan şahıs ise yakalandı. Yapılan aramalarda ise 11 adet tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca ve 332,09 gram uyuşturucu ele geçirildi.

846 GBT SORGUSU YAPILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin nisan ayında ‘Gençlerin korunması ve Okul Güvenliği’ne yönelik 400 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti gerçekleştirdiği bildirildi. Uygulamalarda 846 GBT sorgulaması yaparken, 66 servis aracı ise denetlendi. Yine denetimlerde 126 işyeri de emniyet tarafından denetlenirken, 51 işyerine işlem yapıldı.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

JANDARMA'DAN TEKİRDAĞ İLÇELERİNE OPERASYON

KAPAKLI VE SARAY'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

POLİS'TEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE OPERASYON

KÜME EVLERE POLİS OPERASYONU

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN KOVALAMACA