EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’NIN NİSAN AYI BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’NIN NİSAN AYI BİLANÇOSU

Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın Nisan ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili istatistikleri yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın nisan ayı faaliyetleri hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Jandarma, şubat ayında  Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması ile Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine yönelik iki başlık halinde uygulamalarda bulunurken, toplam 65 bin 154 GBT sorgulaması gerçekleştirdi.

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şubat ayında 45 asayiş uygulaması ve denetimi gerçekleştirdi. ‘Huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması’ kapsamında bir aylık sürede ekipler 65 bin 154 GBT sorgulaması yaparken, uygulamalarda 14 bin 521 aracı kontrol etti. Uygulamalarda 544 araca işlem yapılırken, 213 aranan şahıs ile yakalandı. Yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca ve 200 gram uyuşturucu ele geçirildi. 

5 BİN 685 GBT SORGUSU YAPILDI

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin nisan ayında ‘Gençlerin korunması ve okul güvenliği’ne yönelik 18 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti gerçekleştirdiği bildirildi. Uygulamalarda 5 bin 685 GBT sorgulaması yaparken, 24 servis aracı ise denetlendi. Yine denetimlerde 27 işyeri de jandarma tarafından denetlenirken, bir işyerine de işlem yapıldı


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

JANDARMA'DAN TEKİRDAĞ İLÇELERİNE OPERASYON

KAPAKLI VE SARAY'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

POLİS'TEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE OPERASYON

KÜME EVLERE POLİS OPERASYONU

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN KOVALAMACA