İHH'NIN YARDIM TIR'I DUALARLA UGURLANDI

İHH

İnsani Yardım Derneği Tekirdağ Şubesi, ihtiyaç sahiplerini soğuk kış günün de yalnız bırakmadı.

İnsani Yardım Derneği Tekirdağ Şubesi, ihtiyaç sahiplerini soğuk kış günün de yalnız bırakmadı. Suriye’nin İdlib kentindeki savaş mağdurlarına desteklerini devam ettiren dernek 5’inci yardım TIR’ını Kapaklı’dan yolcu etti.

İnsani Yardım Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından Suriye’nin İdlib kentindeki savaş mağdurlarına yardım amaçlı hazırlanan 5’nici TIR Kapaklı’dan uğurlandı. Kapaklı’dan uğurlanan yardım TIR’ında  çadır kamplarında kalan mülteciler için 5 bin adet battaneyi olduğu kaydedildi.
 Konuyla ilgili yapılan açıklamada; 
“Tekirdağ’dan bağışçılarımızın katkıları ile bir TIR battaniye yardımını hızlı bir şekilde organize edip Allaha şükür yola çıkardık. Mazlum nerede olursa olsun yardımı ulaştırmaya devam edeceğiz. Aziz milletimizin merhameti ve vicdanı dünyanın en uzak yerinde de olsa yardımına koşmaktadır. Bizler Tekirdağ İHH olarak milletimizin bizlere emanet ettiği bağışları yerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaktayız. İnşallah 5 gönüllümüzle İdlib’e gidip battaniye emanetlerini kendi ellerimizle dağıtacağız.

ŞİMDİ ROTAMIZ AFGANİSTAN

13 milyon insan 50 yıldır süren savaşın bitmesiyle açlık sınırına yaklaşmakta hatta açlık çocuk ölümlerine sebep olmakta inşallah oraya da yardıma koşacağız. Bir TIR’ ı göndermek için buradan yardım kampanyası başlattığımızı ilan ediyorum. Koşacağız nerede mazlum varsa yanında olacağız. Biz ümmetiz biz kardeşiz Suriye’ye de olsa koşacağız Afganistan’a da koşacağız. Destekleriniz için tüm Tekirdağ’lı bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz."

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: ' YARDIM ' DUALARLA UGURLANDI

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ