ILIK,1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI’NI KUTLUYORUM

ILIK,1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI’NI KUTLUYORUM

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması, ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir” Dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan ‘Yeşilay Haftası’ nedeniyle mesaj yayımladı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 01-07 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan ‘Yeşilay Haftası’ nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti;

"01-07 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan ‘Yeşilay Haftası’ nedeniyle  açıklamada bulunan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından Yeşilay, bağımlılıkla mücadelede dünyaya örnek, lider sivil toplum kuruluşu olma hedefiyle alkol, tütün, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılığıyla istikrarla, samimiyetle ve bilimsel metotlarla mücadele ediyor. Yeşilay hiçbir karşılık beklemeden insanları bilgilendirerek, yardım elini uzatmaktadır. İnsan onurunu ve saygınlığını temel alarak, toplumu ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için 1920 yılından bu yana; gençlerimizin geleceğinin kararmasına sebep olan ve manevi değerlerimizden bizleri günbegün uzaklaştıran zararlı alışkanlıklara karşı Yeşilay’ın göstermiş olduğu mücadele yadsınamaz bir gerçektir. İnsanlarımızın bağımlılıklara karşı korunması; ölümlerden, bunalımlardan ve ailelerin yıkılmaktan korunması anlamına gelir. Yeşilay Cemiyeti bunu sağlamak için çalışmayı kendine ülkü edinmiştir. Onun önemi buradadır. Bunun için bütün kurum ve kuruluşların Yeşilay’ı desteklemesi aile varlığımızın dolayısıyla Devletimizin ve Milletimizin geleceğinin teminat altına alınmasındaki görevlerin yapılmasını desteklemesi demektir. Bağımlılıkla mücadelemizdeki özverili çalışmalarından dolayı Yeşilay’ımızın 102. Kuruluş Yıldönümü’nü ve bu yola gönül verenlerin ‘1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı kutluyor, bu anlamlı ve zorlu yolda tüm Yeşilay çalışanlarına başarılar diliyor, ahirete irtihal eden tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: - YEŞİLAY HAFTASI’ KUTLUYORUM

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ