İSTASYON MAHALLESİ AHMET YILDIZ’A DERT YANDI

İSTASYON MAHALLESİ AHMET YILDIZ’A DERT YANDI

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız İstasyon Mahallesi’nde halkla buluştu.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, Çerkezköy’ün İstasyon Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyarette bulundu.

İstasyon Mahallesi’nde 7’den 70’e herkesle bir araya gelen Ahmet Yıldız vatandaş ve esnafın dertlerini dinledi. Ahmet Yıldızla, mahalle esnafı ve vatandaşları, yıllardır İstasyon Mahallesi'nde çözülemeyen sorunları konuştular. Belediye Başkan Adayı Yıldız vatandaş ve esnafa, destekleri sonucunda başkan olması halinde mahalleleri için düşündüğü projeleri anlattı. İstasyon Mahallesi’nde ki vatandaşlar problemleri dile getirirken adeta Ahmet Yıldız’a dert yandılar.

Seçim yaklaşırken çalışmalarına özenle devam eden Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, her mahallede olduğu gibi İstasyon Mahallesi’nde de vatandaş tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Mahalle halkı ile uzun uzun sohbetlerde bulunan Aday Ahmet Yıldız’a esnaf, yolların sürekli yama yapılmasından dolayı istasyona bir türlü hizmet gelmediğini dile getirdiler. Esnaf ve vatandaş dert yanmanın yanında siyasi partilere tepkilerini ortaya koyarken partilere sürpriz yapacaklarını belirttiler. 50 senedir mahallelerinin yollarına gelmeyen hizmetten dolayı belediyeye çok tepkili olduklarını da dile getirdiler.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, dinlediği tüm sıkıntıları giderebilmesi için vatandaştan destek isteyerek, mahalle ile ilgili kafasındaki projeleri faaliyete geçirebilmesi için seçim sürecinde yanında halkında durması gerektiğini belirtti. Son olarak vatandaş ve esnafla anı fotoğrafı çektirerek ziyaretine son verdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.