KADIN BASKETBOL TAKIMI 4’TE 3 YAPTI

KADIN BASKETBOL TAKIMI 4’TE 3 YAPTI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, grubunda oynadığı 4’üncü maçında 3’üncü galibiyetini aldı.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, grubunda oynadığı 4’üncü maçında 3’,,üncü galibiyetini aldı.

78 – 50 KAZANDIK

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 4’üncü haftasında Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, mücadeleden 78 – 50 galip ayrılmasını bildi.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut Gelişim Kadın Basketbol Takımı, Kırklareli Gençlik Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı, Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı ve İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’ın yer aldığı E Grubu’nda mücadele ediyor.  

GRUBUMUZDA 2’NCİ SIRADAYIZ

6 takımın mücadele ettiği E Grubu’nda şu ana kadar 4 karşılaşmaya çıkan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 3 galibiyet, 1 de mağlubiyetle grupta 2’nci sırada yer aldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, sezonun ilk yarısındaki son maçını 18 Aralık Cumartesi günü saat 18:00’de İstanbul Basketbol Feneri Kadın Basketbol Takımı ile oynayacak.

PARKE ZEMİN DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımını, başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sporcularımız, 29 Ekim Kapalı Spor Salonumuzun zemininin uygun olmaması nedeniyle iç saha maçlarını şehir dışında oynamak zorunda kalıyorlardı. Fakat, önemli bir yatırımla kapalı spor salonumuzda FIBA onaylı parke zemin döşeme çalışmalarına başladık. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte salonumuz profesyonel karşılaşmalara ev sahipliği yapabilecek. Böylelikle sporcularımız kendi sahalarında taraftar desteğini de arkalarına alarak iç saha maçlarına çıkabilecekler” ifadelerini kullandı.

Kadın Basketbol Takımı sporcularını, teknik ekibi ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetimini tebrik eden Başkan Akay, bundan sonraki karşılaşmalar için Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımına başarılar diledi.   

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KADIN BASKETBOL TAKIMI YAPTI

KAPAKLI’NIN ALTIN KIZLARI

KAPAKLILI GÜREŞÇİLER’DEN U-11 TRAKYA KUPASI’NDA BİRİNCİLİK

OKÇULUĞUN DİKKAT İLE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKARILDI

EZİLMEMEK İÇİN EYLEM YAPTILAR

BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARI DEVAM EDİYOR