KARAKOÇ: YAPILAN ZAMLARLA İLGİLİ DE AÇIKLAMA BEKLERDİK!

KARAKOÇ: YAPILAN ZAMLARLA İLGİLİ DE AÇIKLAMA BEKLERDİK!

AK Partili Kamil Çetintaş’ın yollarla ilgili belediyeye yönelttiği eleştirilere yazılı bir açıklama yapan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karakoç böyle karşılık verdi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, elektrik fiyatlarına yapılan zamlara, doğalgaz fiyatlarının artışına, bütün mal ve hizmet fiyatlarının gün be gün artmasına rağmen bunları konuşmayan Çerkezköy Belediyesinin yol çalışmalarını eleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’a çattı. Çetintaş’a tepki gösteren Karakoç, “Yapılan zamlarla ilgili de açıklama beklerdik.

KARAKOÇ ÇETİNTAŞ’A ÇATTI

Önceki gün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Atatürk Caddesi’nde devam eden altyapı ve üst çalışmaları üzerinden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eleştirileriler de bulunan bir basın açıklaması yapmıştı. Bunun üzerine Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç yaptığı yazılı bir basın açıklamasıyla Kamil Çetintaş’a çattı. Karakoç, açıklamasında, “Tabii ki Çerkezköy’de devam eden çalışmalarla ilgili eleştiri yapabilirsiniz. Ama önceliğiniz vatandaşın sesi olup yapılan bu büyük zamlarla ilgilide açıklamalar yapmanızı beklerdik. Bu zamlara da tepki göstermeliydiniz. “ dedi.

“TABİİ Kİ YOL ÇALIŞMALARINI ELEŞTİREBİLİRSİNİZ”

Market ve Pazar fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle hem esnafın hem de vatandaşın zor durumda kalmasına rağmen hükümet partisi ilçe başkanı olan Kamil Çetintaş’ı muhalefet partisi mensubu gibi davranmasına anlam veremediğini belirten Karakoç, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Elektrik, doğalgaz gibi yaşam için gerekli olan her şeye fahiş fiyatlarda yapılan zamlar hakkında esnafın yanında olmayan, vatandaşın mağduriyetleri ile ilgilenmeyen ve bu yapılan zamlarla ilgili açıklama yapmayan AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, ana muhalefet partisinde görevliymiş gibi davranıyor.  Bu durum bizleri rahatsız etmektedir!  Öncelikle şunu belirtmek isterim. Tabii ki yapıla yol çalışmalarını eleştire bilirsiniz. Bunları eleştirmek en doğal hakkınız. Ama önceliğimiz bu milletin cebi, geçim derdi olmalı.”

GEÇİM DERDİ DURURKEN SEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞ!

Çetintaş’ın şimdiden seçim derdine düştüğünü belirtirten Karakoç, “Kamil Bey’in derdi, Çerkezköy’deki esnafın ödeyemediği faturaları, vatandaşın evine ekmek götürme çabası olmalı. Bunlar için yaptığınız çalışmalardan bahsetmelisiniz. Şunu da anlamak istiyorum. Türkiye’nin sanayi lokomotifi Çerkezköy’e neden halen yatırım yapılmıyor. Burada yaşayan vatandaşlarımız AK Parti Hükümeti tarafından cezalandırılıyor mu? Çetintaş’ın  Çerkezköylü vatandaşlara zam oranlarının, halkın alım gücü üzerinden değil iktidarın kendi ihtiyaçları üzerinden belirlendiği ile ilgili fikrimizi değiştirecek açıklamalar yapması gerektiğini belirmek istiyorum” diye konuştu.

BİZİM DE FİKRİMİZ VAR!

Yollarla ilgili elbette kendilerinin de bir fikri olduğunu, esnafın yollar nedeniyle de mağdur olduğunun farkında olduklarını söyleyen Karakoç, açıklamasını şöyle tamamladı: “Yollarda sorun var. Bunu sanırım kimse inkar edemez. Gecikme var. Ama Kamil Bey, demirin, betonun, taşın fiyatından haberdar mı? Her şey iki katı üç katına çıktı. Hangi müteahhit başladığı işi bitirebiliyor ki, belediyenin yolunu yapan müteahhit bitirsin. Belediye de de elbette sorun var. Gecikmeyi hep birlikte soralım, lakin şu zamları da bir konuşalım. Zamlar olmasaydı, yollar yine gecikecek miydi? Kamil Bey, bir de buna cevap versin”


Haber Kaynak : Haber Merkezi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!