KAYMAKAM DURU’DAN TÜRK OCAKLARI’NA ZİYARET

KAYMAKAM DURU’DAN TÜRK OCAKLARI’NA ZİYARET

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Türk Ocakları Çerkezköy Şubesini ziyaret etti.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Türk Ocakları Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş tarafından Kaymakam Duru’ya kitap ve dergi hediye edildi.

Çerkezköy  Kaymakamı Murat Duru Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi'ne gerçekleştirdiği ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Türk Ocakları Çerkezköy Şubesinin Başkanı Burak Candaş’a, denetleme kurulu üyesi Şaban Kardeş’e ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunduk. Ziyarette ev sahipleriyle Çerkezköy’ümüzle ilgil samimi içten sohbetle beraber Türk Ocaklarının tarihinden, misyonundan, milli ve manevi konulara verdiği önemden bahsederek Ocağın çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ayrıca Çerkezköy’ümüzle ilgili gördükleri sorunları ilettiler ve ilettikleri sorunları çözümü için not aldık.

Daha sonra Ocak Başkanı 2021 yılının ‘Mehmet Akif ve İstiklâl Marşı Yılı’ olarak ilan edilmesi nedeniyle bu konuda bir armağan eser çalışması yaptıkları ve bu eserin Eylül 2021'de Türk Ocakları Çerkezköy Şubesi tarafında bastırdıkları kitabın yanı sıra, Türk Ocaklarının geçmiş dönemlerde genel başkanlığını yapmış olan Nuri Gürgür'ün Yüzyıldan Yüzyıla adlı eserini ve ocağın 110 yıllık yayın organı olan Türk Yurdu dergisini hediye olarak bize takdim etti. Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş’a, denetleme kurulu üyesi Şaban Kardeş’e ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri, kitap ve dergi hediyeleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun”


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM OCAKLARI’ ZİYARET

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK