KAYMAKAM DURU'YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

KAYMAKAM DURU

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru “İnsan Sevgiyle Devlet Vergiyle Ayakta Durur” Dedi.

24 Şubat 1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Halil Özdemir ve beraberindeki heyet Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti.

Vergi Haftası nedeniyle Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Halil Özdemir ve Gelir Uzmanı Elif Duru, Müdür Yardımcısı Halit Erdoğan ve Gelir Şefi Kenan Öçsoy, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Duru, Vergi Haftası’nı kutlayarak personellere başarılar diledi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kaymakam Duru, "Milletimizin tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla, 1990 yalından beri Şubat ayının son haftası T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ‘Vergi Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamada Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Halil Özdemir, Gelir Uzmanı eşim Elif Duru, Müdür Yardımcısı Halit Erdoğan, gelir şefi Kenan Öçsoy ile beraber ziyaretime geldiler. Ziyarette vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması ile toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması konularında fikir alışveriş bulunduk. Değerli vergi dairesi Müdürümüz Hali Özdemir’e, eşim Elif Duru’ya ve diğer personellerimize nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ' VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER

ÇORLU'DA ZİNCİRLEME KAZA