KAYMAKAM GÜRDAL’DAN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

KAYMAKAM GÜRDAL’DAN BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, 10 Nisan 2024 Çarşamba gününe rastlayan Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü Kapaklı’da ‘Bayramlaşma Programı’ yapacaklarına dair bir duyuru yayımladı.

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal yayımladığı duyuru da, 10 Nisan 2024 Çarşamba gününe rastlayan Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü Kapaklı’da yapılacak olan ‘Bayramlaşma Programı’nın  Kapaklı vatandaşları, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Basın Kuruluşları, Mahalle Muhtarları ve  kamu kurum kuruluşları ile yapılacağını belirtti.

Gerçekleştirilecek olan ‘Bayramlaşma Programı’ Çamlık Sosyal Tesislerinde yapılacak ve programa kamu urum ve kuruluşlarının en üst amirleri katılacak. Ayrıca istekleri halinde diğer personellerin bayramlaşma programına katılabilecekleri de duyuruldu. 

Kapaklı Kaymakamlığı’nın yayımladığı duyuru da, Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü gerçekleştirilecek bayramlaşma programında yapılacak olan tüm ziyaretler de saat saat verildi. Ziyaret yerleri ve saatleri işte şu şekilde:

‘’Çamlık Sosyal Tesislerinde halk ile bayramlaşma saat 10.00’da, Kapaklı İtfaiyesi ziyareti saat 11.00’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti saat 11.30’da, İlçe Devlet Hastanesi ziyareti saat 12.00’da, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyareti saat 12.30’da, Şehit Ailesi Ziyareti saat 13.00’da ve Gazi Ailesi ziyareti saat 13.30’da yapılacaktır.’’


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU