KAYMAKAMLIK’TAN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI’NA İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

KAYMAKAMLIK’TAN ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI’NA İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

Çerkezköy Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle, Şehit ve Gazi yakınları için iftar yemeği programı düzenledi.

Çerkezköy Kaymakamlığı’nın Yalı Restoran’da Şehit ve Gazi yakınları için düzenlediği iftar yemeği programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü başta olmak üzere, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

 

Düzenlenen iftar yemeğinde Kaymakam Günlü, şehit ve gazi yakınlarınının tek tek yanlarına giderek hem hoş sohbetler etti hem de destek oldu. İftar Yemeği sırasında konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü tekrardan şehit veren tüm ailelere baş sağlığında bulunarak bu vatan için kanını döken tüm şehitleri saygı ve minnetle andıklarını belirtti. Bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıp her zaman şehit ve gazi yakınlarına destelerini kesmeyen Kaymakam Günlü iftar yemeği programına katılım sağlamalarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

İftar yemeği programı Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’nün yaptığı konuşmanın ardından hoş sohbetler edilerek ve anı fotoğrafları çekilerek sona erdi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ