Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ KAYMAKAM DURU’DAN ALDILAR

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ  KAYMAKAM  DURU’DAN ALDILAR

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru; “Yavrularımızın yarıyıl tatil ve karne sevincini paylaştık.” Dedi.

Çerkezköy’de 43 bin öğrenci karnesini alarak yarıyıl tatiline girdi. Öğrenciler karnelerini Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdür Hüseyin Gümüş'ten aldı. 

Recep Arif Gabralı İlköğretim Okulu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lise’i'nde karne töreni düzenlendi. Düzenlenen törende Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin karne ve tatil başlangıç sevinçlerine paylaşmak adına törene katılan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Yavrularımızın yarıyıl tatil ve karne sevincini paylaştık.Çerkezköy ilçemizde 2 bin 258 öğretmenimizin görev yaptığı ve 43 bin çocuğumuzun okul öncesi /ilk/orta ve lise okullarımıza devam ettiği 2021-2022 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatil dönemi bugün başlamıştır. Çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin Karne ve tatil başlangıç sevinçlerini paylaşmak amacıyla Recep Arif Gabralı İlköğretim Okulumuzun ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisemizin karne dağıtım törenine katıldık. Çocuklarımıza karnelerini dağıtırken Onlarla kısa kısa sohbetler yaparak yarıyıl tatilinde bol bol dinlenerek ve gezerek tatilin keyfini çıkarmanın yanında kitap okumayı da ihmal etmemelerini istedik. Bu vesileyle baş tacı öğretmenlerimize ve çocuklarımıza sağlıklı, mutlu, huzurlu ve dinlenerek yeterince enerji toplayabilecekleri bir yarıyıl tatili geçirmelerini Mevla’mdan niyaz ediyorum.”dedi.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER