Politika

Politika Haberleri

TURAN DEMİRCAN RÜZGARI

TURAN DEMİRCAN RÜZGARI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan 31 Mart'ta yoğun bir mesaiyle hazırlanıyor.

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan, seçim günbegün yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Seçim için ilk günden beri yoğun bir mesaiyle çalışan Belediye Başkan Adayı Demircan, her zaman vatandaşla iç içe olarak onlarla hem hoş sohbetlerde bulunuyor hem de sıkıntılarını dinliyor. Seçim yaklaştıkça hızını arttıran Demircan, vatandaş ve esnafların yanı sıra dernek ve kurumları da ziyaret etmeyi unutmuyor.

Ziyaretlerini sürdüren Turan Demircan, Tokat Kuşçular Derneğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaştan destek isteyen ve hoş sohbetlerine ortak olan Belediye Başkan Adayı Turan Demircan, ‘’Tokat kuşçular Derneği’ni ziyaret ettik.  Dernek başkanımız ve yönetimine teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerine Çerkezköy Ziraat Odası ile devam eden Turan Demircan, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu’nu ziyaret etti.  Ziyareti sırasında Demircan, hem hoş sohbetlerde bulundu hem de Çolakoğlu’na başkan olması halinde planladıkları projelerden de bahsederek süreç ile ilgili konuştu. Ali Çolakoğlu’yla uzun uzun sohbet eden Belediye Başkan Adayı Turan Demircan, ‘’Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu başkanımı ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.’’ diyerek ve hatıra fotoğrafları da çekilerek ziyaretlerine son verdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: TURAN DEMİRCAN RÜZGARI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!