TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NDEN SAVUNMA MİTİNGİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NDEN SAVUNMA MİTİNGİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB)’nin çağrısıyla 81 İl Barosunun destek verdiği ‘Büyük Savunma Mitingi’ Ankara’da gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği’nin Çağrısıyla 81 İl Barosunun destek verdiği ‘Büyük Savunma Mitingi’, 27 Nisan 2024 tarihinde, Ankara Anıtpark'ta ‘Avukat İçin de Adalet’ başlığı ile gerçekleşti.

Yürüyüş kortejinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce avukat, ‘Savunma Susmadı Susmayacak’, ‘Çoklu Baroya Hayır’, ‘Avukata Dokunma’, ‘Avukat Yaşarsa Adalet Yaşar’, ‘Herkes İçin Adalet, Adalet İçin Avukat", ‘Angaryaya Hayır’, ‘Emeğimizin Hakkını Savunuyoruz’, ‘Avukata Şiddete Hayır’, ‘Güçlü Baro Güçlü Avukat’, ‘Bağımsız Yargı’ yazılı pankartlar ve sloganlar eşliğinde TBB önünden miting alanı olarak belirlenen Anıtpark'a yürüdü.

Mitingde ilk söz, genç avukatlara verildi. 26 Nisan 2024 tarihinde yapılan Genç Avukatlar Çalıştayı'nın sonuç bildirgesi bütün genç avukatları temsilen okundu. Ardından Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile 7 Bölgeyi temsilen yedi Baro Başkanı konuşma yaptı. Konuşmalarda meslek sorunları ve bunların çözümüne ilişkin yapılması gerekenler güçlü bir biçimde vurgulandı.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU