TÜRKİYE’YE HAYRAN KALDILAR: "BURADAKİ YEMEK KALİTESİ BÜTÜN AVRUPA BİRLİĞİNDEN DAHA İYİ"

TÜRKİYE’YE HAYRAN KALDILAR:

Bulgaristan'dan Edirne'ye gelen turist çift Edirne'ye olan hayranlıklarını ve Türk yemeklerinin Avrupa'dan daha kaliteli buldukları söyledi.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’dan gelen turistler, Edirne’ye hayran kaldıklarını ve Türkiye’deki yemeklerin bütün Avrupa Birliği ülkelerinden daha kaliteli olduğunu söylediler. 
İspanya’nın Barselona kentinde bir süre yaşadıktan sonra Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya yerleşen Arnau Garrofe Farras ile Sofya’da aşçı olan Nikoleta Koleva, gezmek için geldikleri Edirne’ye hayran kaldılar. Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Farras, Türkiye’deki yemek kültürünün ve kalitesinin bütün Avrupa Birliği ülkelerinden daha iyi olduğunu söyledi. 

BAHARATLAR VE YİYECEKLER DAHA UCUZ 

Bulgaristan’da yaşamına devam eden Barselonalı Farras, "Türkiye’yi İspanya ile karşılaştıracak olursam, fiyatlar burada çok daha iyi ama Bulgaristan ile kıyaslarsak neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Baharatlar ve yiyecekler için çok daha ucuz burası. Bütün Avrupa Birliğinden daha iyi buradaki yemek kalitesi" dedi. 

TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVDİK

Aşçılık yapan Koleva, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’dan Edirne’ye geldiklerini belirterek, "Burada yemeklerin tadına baktık. Daha sonra ise Karaağaç Tren İstasyonu’na gittik. Buradaki güzel insanların ve güzel havanın tadını çıkarttık. Türkiye’yi çok sevdik çünkü hem farklı hem de güzel olduğu için" diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İha

UZMANDAN ŞOK AÇIKLAMA

ALKOLLÜ MİNİBÜS ŞOFÖRÜ YAKALANDI

TÜRKİYE'YE UYUŞTURUCU SOKMAK İSTERKEN YAKALANDILAR

KADINLAR OKEY'E DÖNDÜ

TAKSİ'DEN İNEN TAKSİCİYE OTOMOBİL ÇARPTI