UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ DÜZENLENDİ

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma Suçu İle Mücadele Semineri Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Tekirdağ Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma Suçu İle Mücadele Semineri düzenlendi. Seminere Tekirdağ Valisi Recep Soytürk katıldı.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, İç Güvenlik ve Strateji Dairesi Başkanlığı Planlama ve Koordinasyon Çalışma Grubu Başkanı Yaşar Çakmak, İl Emniyet Müdür Vekili Fatih Bozboyacı, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve kurum yetkilileri katıldı.

Düzenlenen seminerde Planlama ve Koordinasyon Çalışma Grubu Başkanı Yaşar Çakmak uyuşturucu madde kullanan bireyler ile ilgili yapılan bilimsel araştırmalar hakkında katılımcıları bilgilendirildi. Ardından programa katılanlar söz alarak sorular sordular ve konu ile ilgili düşüncelerini ifade ettiler.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR