YASA DIŞI YOLLARLA YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞAN 9 ŞAHIS YAKALANDI

YASA DIŞI YOLLARLA YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞAN 9 ŞAHIS YAKALANDI

aralarında ’FETÖ’ ve ’kasten adam öldürme’ suçlarından aranan şahısların da bulunduğu toplam 9 şahıs TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan, aralarında ’FETÖ’ ve ’kasten adam öldürme’ suçlarından aranan şahısların da bulunduğu toplam 9 şahıs, Edirne İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. 

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde emniyet asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasa dışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçluların bağlantılarını ortaya çıkartarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 
İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmaları doğrultusunda harekete geçti. Yapılan çalışmalar çerçevesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’a kaçmaya çalışan 6’sı FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma, 2’si kasten adam öldürme suçlarından aranan şahıs ve 1 yabancı uyruklu düzensiz göçmen olmak üzere yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan toplam 9 şahıs yakalandı. 
Olayla ilgili olarak Cumhuriyet savcısının talimatıyla şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı. 
 


Haber Kaynak : İha

YAVRU TİLKİNİN BAKIMINI YAPIP KARNINI DOYURDULAR

JANDARMA'DAN KAÇAK GÖÇMENLERE YÖNELİK DENETİM

SARAY MUTFAĞI LEZZETLERİ KİTAPLAŞTIRILDI

YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

ZİRAAT ODALARI, TİCARET VE SANAYİ ODASI VE TİCARET BORSALARINDAN ‘TİNY HOUSE’ AÇIKLAMASI