3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tarihi Tekirdağ Valilik Binası önünde kurumlar ve dernekler tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Programda ayrıca Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. 

Düzenlenen programa Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Yorum Yazın

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK

SANAYİCİLER İLKOKULU ÖĞRENCİSİ TOPRAK İMRAĞ, TEKİRDAĞ ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GAZETECİ ALBEZ’DEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YE KARA KUTU KİTABI

KAPAKLI KARANFİL ANAOKULU’NUN PROJESİ 'EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER' ARASINA GİRDİ