ANNE VE BABASINI DARP EDEN ŞAHIS SERBEST KALDI

ANNE VE BABASINI DARP EDEN ŞAHIS SERBEST KALDI

Tekirdağ’da yaşanan olayda anne ve babasını darp eden 51 yaşındaki B.Ö. gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malkara ilçesinde 51 yaşındaki B.Ö. isimli şahıs anne ve babasının yaşadığı evine gitti. İddiaya göre eve gelen şahıs babası kapıyı açar açmaz babasına vurmaya başladı. Daha sonra annesini de darp eden şahıs, komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Haber verilmesi üzerine sağlık ekipleri tarafından baba T.Ö. (74) ve anne F.Ö. (73) ambulans ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Ö. (51) adli kontrol şartıyla serbest bırakılarak 4 ay evden uzaklaştırma cezasına çarptırıldı.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: BABASINI ŞAHIS SERBEST KALDI
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ENGELLİ RAMPASI DENETİMİ

KADINLAR ÜRETİYOR, BELEDİYE İSTİHDAM EDİYOR: 11 İLÇEYE 11 KREŞ YOLDA

KIRKLARELİ’NDE EMNİYET TEŞKİLATINA 64 YENİ ARAÇ

ERKAN ZÜMBÜL YENİ DÖNEM İÇİN YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

LİSTE GÜNCELLENDİ, İL OLMAYA ADAY İLÇELER YENİDEN BELİRLENDİ: ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE ÇORLU LİSTEDE