EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ARANAN 26 ŞAHIS ÇERKEZKÖY'DE YAKALANDI

ARANAN 26 ŞAHIS ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Kaymakamlığı, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nün aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri uygulamanın sonucunu yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü‘nün aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri uygulamanın sonucunu kamuoyu ile paylaştı. Buna göre İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nün aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri uygulamada 26 şahıs yakalandı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Mart 2024 tarihinde aranan şahıslara yönelik yapılan uygulama da 26 şahısın yakalanmasından dolayı Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü jandarma ve polisleri tebrik ettiği bir mesaj yayımladı. Kaymakam Günlü yayımladığı tebrik mesajın da, ‘’İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından 15 Mart 2024 tarihinde aranan şahıslara yönelik yapılan uygulamalarda 26 şahıs yakalanmıştır. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Jandarma ve polislerimizi kutluyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: ARANAN ŞAHIS ÇERKEZKÖY' YAKALANDI

3 GÜNDÜR KAYIP VATANDAŞ ÖLÜ BULUND

HER YERDEN MERMİ VE HAP ÇIKTI

EMNİYET'TEN DEV OPERASYON

UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

72 BİN LİTRE SAHTE ŞARAP YAKALANDI