BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ, SEÇİM STANDINDA VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ, SEÇİM STANDINDA VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçim yaklaşırken sahadaki etkinliğini artırmaya başladı. Yıldız, vatandaşla birebir ilgileniyor.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda seçim standının orada vatandaşlarla bir araya geldi.

Bağımsız Aday Ahmet Yıldız, Cumhuriyet Meydanı’nda oradan geçen tüm vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Vatandaşla sohbet eden Ahmet Yıldız sohbetlerin yanı sıra hem vatandaşın derdini dinledi hem de onlara projelerinden bahsetti. Tüm projelerinden teker teker bahsedip anlatan Bağımsız Aday Yıldız, bütün projelerini faaliyete geçirebilmek için 31 Mart’ta tüm halkın desteğini beklediğini dile getirdi. Her daim vatandaşla iç içe olup onların derdini dinleyen Ahmet Yıldız tüm projelerinin vatandaşın ihtiyaç ve isteklerine göre tasarlandığını da vurguladı.

Bağımsız Aday Ahmet Yıldız bu hoş sohbetlerin ve projelerini anlatmasının ardından standın da bulunan afişlerden halka vererek bir kez daha destek talebinde bulundu. Halkı her daim yanlarında görmek istediklerini ve kendisinin de her daim halkla bir arada olacağını ve onları yalnız bırakmayacağını dile getirdi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!