BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’DAN ÇERKEZKÖY’E KREŞ SÖZÜ

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’DAN ÇERKEZKÖY’E KREŞ SÖZÜ

Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşıp vatandaşlara projelerini anlatıyor. İşte o projelerden bir diğeri…

31 Mart 2024 yerel seçimlerine son iki hafta kala siyaset meydanı da iyice hararetlendi. Adaylar kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaşmaya, onlardan destek istemeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız da son günlerde projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Yıldız’ın 25 civarı projesinin içerisinden kreş projesini Trakya Flaş Haber okurları için yazdık.

KREŞ PROJESİ

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçildiği takdirde Çerkezköy’e bir çok Kreş kazandırma sözü verdi. Seçim vaatleri arasında bulunan Kreş Projesi Çerkezköy’ün 12 mahallesine yapılacak. Kreş Projesi’ne ilişkin açıklamada bulunan Ahmet Yıldız, ‘’Çerkezköy’ümüzün 12 mahallesine inşa edilecek olan kreş projelerimizin görselleri aynı olmakla beraber her biri 2 katlı, taban oturumu 300 metrekare ve üst katı 180 metrekare olacak şekilde halkımızın hizmetine açılacak. Yapacağımız bu kreş projeleri ile ailelerimiz maddi açıdan refaha ulaşacak ve çocuklarımızın güvenli eğitim alması sağlanacak.’’ dedi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!