BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’DAN ÇERKEZKÖY’E SOSYAL PROJELER

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’DAN ÇERKEZKÖY’E SOSYAL PROJELER

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşıp vatandaşlara projelerini anlatıyor. İşte o projelerden 3 tanesi…

31 Mart 2024 yerel seçimlerine son iki hafta kala siyaset meydanı da iyice hararetlendi. Adaylar kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaşmaya, onlardan destek istemeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Ahmet Yıldız da son günlerde projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Yıldız’ın 25 civarı projesinden üç tanesini Trakya Flaş Haber okurları için yazdık.

KOCAMEŞE MESİRE ALANI

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçildiği taktirde Çerkezköy’e bir Kocameşe Mesire Alanı kazandırma sözü verdi. Seçim vaatleri arasında bulunan Çerkezköy Kocameşe Mesire Alanı Kızılpınar Mahallesi’nde yapılacak. Mesire Alanına ilişkin açıklamada bulunan Ahmet Yıldız, ‘’Kızılpınar Mahallemizin Kocameşe Mesire Alanına yapılacak projemiz 60 bin metrekare alana inşa edilecek. Projemizin 2 bin metrekaresi kapalı sosyal tesis olacak. Kocameşe mesire alanı, spor alanları, cafe restaurant, yöresel gıda satış reyonları ve yapay havuzlarıyla siz değerli halkımızın kaliteli zaman geçireceği bir yaşam merkezi olacak.’’ dedi.

GENÇLİK MERKEZİ PROJESİ

Bağımsız Aday Ahmet Yıldız’ın ilçedeki gençler için de özel bir projesi bulunuyor. Yıldız seçim vaatleri arasına aldığı ‘Gençlik Merkezi Projesi’ kapsamında neler yapacağına ilişkinde şunları anlattı: 

‘’İlçemiz gençleri hem sosyalleşip hem spor yapma imkanı sağlayacak, böylelikle kötü alışkanlıklardan uzak tutacak,  Gençlik Merkezi Projemizle her zaman yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz.’’

VELİKÖY VE KIZILPINAR KAPALI PAZAR YERİ PROJELERİ

Bağımsız Aday Ahmet Yıldız’ın, seçim vaatleri arasına aldığı diğer bir projesi olan ‘Veliköy Ve Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri Projeleri’ ile ilgili neler yapacağını da şu şekilde anlattı:

 ‘’Veliköy Mahallemizde hayata geçirilecek olan kapalı Pazar Yeri proje alanımız bin 864 metrekare olup, taban oturumu 800 metrekare olacak şekilde inşa edilecek. Toplam inşaat alanı 2 bin 400 metrekare olan projemizin bodrum katı 75 araç kapasiteli otopark olarak tasarlanacak. Pazar Yeri’nin giriş katı gıda, üst katı ise giyim üzerine halkımıza hizmet verecek.

Kızılpınar Mahallemize yapılacak olan kapalı Pazar yeri proje alanımız 3 bin 521 metrekare olup, taban oturumu 2 bin metrekare olacak şekilde inşa edilecek. Toplam inşaat alanı 6 bin metrekare olan projemizin bodrum katı 100 araçlık otopark olarak tasarlanacak. Pazar yerinin giriş katı gıda, üst katı ise giyim üzerine halkımıza hizmet verecek.’’


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!