BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’IN ZİYARETLERİ TAM GAZ SÜRÜYOR

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’IN ZİYARETLERİ TAM GAZ SÜRÜYOR

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçime günler kala ziyaretlerine tam gaz devam ediyor.

Seçime günler kala yoğun temposuna devam eden Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Haftalardır 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için çalışan ve vatandaşın gönlünü alan Bağımsız Aday Ahmet Yıldız ziyaretlerinin diğer bir durağı olan Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesi’nde Veliköy Kıraathanesi’ni, Karabaş Kıraathanesi’ni ve Gencebuks Kıraathanesi’ni ziyaret etti.

Gittiği her adreste olduğu gibi burada da vatandaş Ahmet Yıldız’ı çok sıcak bir şekilde karşıladı. Veliköy’de sırasıyla Veliköy Kıraathanesi’ni, Karabaş Kıraathanesi’ni ve Gencebuks Kıraathanesi’ni gezen Bağımsız Aday Ahmet Yıldız, Veliköy halkına projelerinden söz etti. Projelerinin arasında büyük çoğunlukla gençlerin sorunlarına yer veren Bağımsız Aday Ahmet Yıldız Veliköylü gençlere başkan olması halinde tüm sorun ve önerilerini dikkate alacaklarının da sözünü verdi.

Projelerinden bahseden Ahmet Yıldız gençler ve vatandaşlarla hoş sohbetler etti. Hoş sohbetlerle birlikte Yıldız onların da önerilerini dinledi ve onlarında desteğiyle tüm sorunları ortadan kaldıracaklarını belirtti. Proje anlatımının ve hoş sohbetlerin ardından, ‘’ Birlikte başarıyoruz, birlikte başaracağız.’’ diyen Bağımsız Aday Ahmet Yıldız hatıra fotoğrafları da çekilerek ziyaretlerine son verdi.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!