BAŞKAN YÜCEER CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YÜCEER CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerine ve incelemelerine aralıksız devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ve TESKİ ile görüşmelerde bulunarak planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yüceer ilk olarak Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülmekte olan ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Burada hem incelemelerde bulunup hem de bilgi alan Başkan Yüceer, diğer üyelerle de fikir alışverişinde bulundu. Ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Candan Yüceer, ‘’Tüm hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir kent yaşamı ve mutlu bir gelecek sunmak için çalışıyoruz.’’ ifadelerini kullandı. 

Başkan Yüceer, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ile görüşmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ve TESKİ’den enerji yönetimi ve yenilebilir enerji üretimi ile arıtma çamuru yönetim planı konuları hakkında bilgi aldı. Görüşmede su ve enerji kaynakları hakkında fikirlerini beyan eden Belediye Başkanı Candan Yüceer, ‘’Daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için su ve enerjide kalıcı çözümler getireceğiz.’’ diyerek desteklerine devam edeceklerini bir kez daha belirtti.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

TEKİRDAĞ’DA KISA SÜRELİ SAĞANAK VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI

ERGENE’DE ELEKTRİK FATURASI TAHSİLAT MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BABA OĞUL KAZADA YARALANDI

DEĞİRMENALTI'NDA KÖTÜ GÖRÜNTÜYE VE KİRLİLİĞE SON

ÇOCUK SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MOTOSİKLET KAZASI KAMERADA: 2 YARALI