BEŞİKTAŞ BAŞKANI ÇEBİ’NİN TEKİRDAĞ’DA YÖNETİCİLİĞİNİ YAPTIĞI FABRİKAYI DOLANDIRAN 11 KİŞİ ADLİYEDE

BEŞİKTAŞ BAŞKANI ÇEBİ’NİN TEKİRDAĞ’DA YÖNETİCİLİĞİNİ YAPTIĞI FABRİKAYI DOLANDIRAN 11 KİŞİ ADLİYEDE

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Başkan Vekili olduğu fabrikayı dolandırdıkları iddiası ile yakalanan 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Tekirdağ’da faaliyet gösteren ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Başkan Vekili olduğu bir firmada çalışan şahısların özel belgede sahtecilik yaparak çalıştıkları firmayı dolandırdığı iddiası ile Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. 
Şüpheliler; örgütlü bir şekilde özel belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, hırsızlık, güveni kötüye kullanma gibi suçlardan dolayı düzenlenen operasyon ile yakalandı. Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, firma yetkililerinin bazı çalışanlarının firmalarını dolandırdıklarına istinaden yaptıkları müracaat üzerine gözaltına alındıkları ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 
Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA YERALTI SULARI MASAYA YATIRILDI

OKUL KIYAFETİNDE VELİLER ARMALI MODELDEN YANA

HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİNİN CAN SUYU BÜYÜKŞEHİR’DEN

RAMAZAN ÖNCESİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

GÖLE DÖNEN YOLLARDA DİREKSİYON BAŞINDAKİ MOTOKURYE YAŞADIKLARINI KAYDA ALDI