ÇARŞILILARDAN BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’A ZİYARET

ÇARŞILILARDAN BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ’A ZİYARET

Çerkezköy Beşiktaş Çarşı Grubu, Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız’ı ziyaret etti.

Çerkezköy Çarşı Grubu, seçime günler kala canla başla çalışmalarını sürdüren ve her daim gençleri de yanında bulunduran, onlarla ilgilenen, sorunlarını dinleyen Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız’ı ziyarette bulundu.

Çarşı grubu gençleriyle bir araya gelen Bağımsız Aday Ahmet Yıldız, genç seçmenlere projelerinden bahsetti. Gençlere tek tek projelerini tanıtan Ahmet Yıldız, kazanıp başa gelmesi halinde tüm gençler için onların ihtiyaçlarına göre projelerin faaliyete geçireleceğini ve tüm ihtiyaçlarına da ekstra ilgi gösterilip projeler tasarlanacağının da sözünü verdi. Proje anlatımının yanı sıra gençlerle hoş sohbetlerde bulunan Bağımsız Aday Yıldız, ‘’Çerkezköy Çarşı Grubu gençlerimiz ziyaretimize geldi. Gençlerle hem hoş sohbetler de bulunduk hem de projelerimizi anlattık. Çok ihtişamlı ve görkemli bir ziyaret oldu.’’ dedi.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, gençlerle adeta bir abi gibi dertleşti. Gençlerin tüm desteğini arkalarında hissettiklerini belirten Ahmet Yıldız, kendilerinin de her daim gençlere destek olacaklarını dile getirdi. Hoş sohbet ve proje tanıtımlarının ardından hatıra fotoğrafları çekilerek ziyaret sona erdi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!