ÇERKEZKÖY BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTI

ÇERKEZKÖY BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTI

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Çerkezköy Belediyesi ilk Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirecek.

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 13 Nisan 2024 Cumartesi günü saat: 10.00’da 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk kez gerçekleştirilecek. Belediye Meclis salonunda gündem maddeleri görüşülmek üzere toplanılacak.

13 Nisan Cumartesi günü Yerel Seçimlerden ardından ilk kez gerçekleştirilecek olan toplantı, Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılacak. Toplantıda şu konular ele alınacak:

1-Meclis Birinci Başkan Vekili ve Meclis İkinci Başkan Vekili seçimi.

2-Divan Katipliği Seçimi.                        

3-Encümen Üyeleri Seçimi.

4-İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeleri Seçimi.

5-Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri Seçimi.

6-Tarife Komisyon Üyeleri Seçimi.

7-Birlik Tüzüğü’nün 13’üncü maddesi gereğince; bir sonraki Mahalli İdareler Genel Seçimine kadar Belediyemizi Marmara Belediyeler Birliğinde temsil etmek üzere Başkan (Doğal Üye) haricinde 1 asil ve 1 yedek üye seçimi.

8-Birlik Tüzüğünün 9’uncu maddesi gereğince; bir sonraki Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kadar Belediyemizi Trakya Belediyeler Birliğinde temsil etmek üzere Başkan (Doğal Üye) haricinde 2 asil ve 1 yedek üye seçimi.

9-Birlik Tüzüğünün 7’nci maddesi gereğince; bir sonraki Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kadar Belediyemizi Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliğinde temsil etmek üzere Başkan (Doğal Üye) haricinde 3 asil ve 1 yedek üye seçimi.

10-Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 16’ncı maddesi gereğince; Belediye Meclis Toplantısı’nın sesli veya görüntülü cihazlarla kayıt altına alınmasının karara bağlanması.

11-Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ nün 04 Nisan 2024 tarihli ve 13871309 sayılı Çiftçi Malları Koruma Meclisine üye seçiminin müzakeresi.

12-Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın 02 Nisan 2024 tarihli ve 2024/120 sayılı Çerkezköy Belediyesini temsilen Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde görev almak üzere 5 asil  5 yedek üyenin bildirilmesi hk. yazılarının müzakeresi.

13-Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın 04 Nisan 2024 tarihli ve 359 sayılı Çerkezköy Belediyesini temsilen Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde görev almak üzere 5 asil 5 yedek üyenin bildirilmesi hk. yazılarının müzakeresi.

14-4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu'nun 32. maddesi gereği, Sosyal Denge  sözleşmesi imzalamak üzere Belediye Başkanı’na yetki verilmesi hk. İnsan kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün 03.04.2024 gün ve 87668 sayılı müzekkeresinin müzakeresi. 

15-Denetim Komisyon Raporunun Sunulması.

16-Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nın 2023 yılı Faaliyet Raporunun Belediye meclisinde görüşülerek karara bağlanması.



BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR