ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ HABİP ÇELİK ELBİSTAN'DA YAŞADIKLARINI ANLATTI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ HABİP ÇELİK ELBİSTAN

Çerkezköy Belediyesi MHP Meclis Üyesi Habip Çelik, depremin en yıkıcı hissedildiği ilçelerden biri olan Elbistan’da yaşadıklarını anlattı.

Çerkezköy Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Meclis Üyesi Habip Çelik, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta yaşadıklarını Trakya Flaş Haber’e anlattı. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine kendi özel aracı ile gittiğini söyleyen Çelik, bölgede yaşananları ‘küçük kıyamet’ olarak nitelendirdi. 

Çerkezköy Belediyesi MHP Meclis Üyesi Habip Çelik, depremin en yıkıcı hissedildiği ilçelerden biri olan Elbistan’da depremin ardından gördükleri karşısında “Küçük kıyamet” dedi. Bölgeye gidildiği zaman kıyamet senaryosu içeren bir filmin içerisinde gibi hissettiğini söyleyen Çelik, Elbistan ilçesinin tamamının yıkıldığını söyledi. Elbistan’a depremin 9. günü gidip 4 gün kaldığını söyleyen Çelik, devletin tüm imkanları ve kurumlarıyla hizmet verdiğini vurguladı. Elbistan için 2 farklı Kaymakamın görevlendirildiğini söyleyen Çelik, “Kızılay görevlileri, AFAD görevlileri oradaydı. Devletimiz tüm kurumlarıyla organize bir şekilde bölgedeydi” dedi.  

ÇERKEZKÖY'DE KAPSAMLI BİR ARAŞTIRMAYA İHTİYAÇ VAR

Habip Çelik, Çerkezköy Belediye Meclisinde MHP grubu olarak deprem için hazırlık yapılması amacıyla bir önerge verdiklerini söyledi. Komisyonun kurulduktan sonra tamamen işlevsiz kaldığına değinen Çelik, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, verdiğimiz önergenin arkasındayız. Binalarımızın depreme dayanıklılık konusunda ilçemizde kapsamlı bir araştırmaya ihtiyaç var” ifadelerinde bulundu.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR