Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

ÇETİN GROUP'TA YANGIN EĞİTİMİ

ÇETİN GROUP

Çetin Group bünyesinde çalışan uzman kadrolar tarafından verilen eğitimlerle çalışanlar yangına karşı alınacak tedbirler noktasında bilinçlendiriliyor.

Çetin Group bünyesinde faaliyet gösteren şirket çalışanlarına, olası kazalarda çıkabilecek olan her türlü yangın vakasında neler yapılması gerektiği anlatılıyor. Uzman kadrolar tarafından yangına karşı alınabilecek önlemlerin ve yangın sonrası yapılması gereken müdahalelerin anlatıldığı eğitimlerde çalışanlarını bilinçlendirmeyi sürdüren Çetin Group, iş dünyasına örnek olmayı sürdürüyor. 

Çetin Group bünyesinde, uzman kadrolar tarafından verilen eğitimlerle çalışanlar yangına karşı alınacak tedbirler noktasında bilinçlendiriliyor. Çalışma alanlarında, doğalgaz kazaları, patlayıcı maddeler ve elektrik-devre sorunlarından çıkan yangınlar ile sık sık karşılaşılıyor. Çalışanlarının güvenliğini ön planda tutan Çetin Group, aynı zamanda Çetin Özel Güvenlik Eğitim Kurumları'nda eğitim veren ve emekli itfaiye amiri olan Ali Özdilek tarafından gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerle, tüm çalışanlarını yangın tedbirleri çerçevesinde bilinçlendiriyor. 

YANGIN ANINDA YAPILMASI GEREKENLER

Çetin Group bünyesinde, yangının en hızlı şekilde söndürülmesi ve maddi manevi hiçbir zarara sebebiyet vermeden ortadan kaldırılması amacıyla sunumlarını gerçekleştiren uzman ekip sayesinde yaşanabilecek kazalara karşı tüm önlemler alınıyor. Çetin Group çalışanlarına yangın tedbirleri kapsamında verilen eğitimler ise şöyle: Yangın anında yapılması gerekenler, yangın tüpü kullanımı, doğru bilinen yanlışların öğrenildiği eğitimler, yangın söndürme deneyimi ve yaşanılan yangın eğitimi.

Çetin Group sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Eğitimci Ali Özdiler ve eğitimlerde emeği geçen tüm çalışma ekibine teşekkür edildi.


Haber Kaynak : FAHRETTİN KOÇAK

Anahtar Kelimeler: ÇETİN GROUP' YANGIN EĞİTİMİ

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR