ÇTSO ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’NDA

ÇTSO ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’NDA

Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası (ÇTSO) Üyeleri odanın öncülüğünde Almanya Hannover Messe Fuarı’na katıldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Üyeleri ile birlikte, Dünyanın En Büyük Makine ve Elektrik Mühendisliği Fuarı Hannover Messe’yi ziyaret etti. 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası heyeti katıldıkları Almanya Hannover Messe Fuarı’nda Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Avdagiç ile bir araya geldi. Ardından Başkan Çetin Yönetim Kurulu ve Oda Üyeleri ile birlikte fuar da yer alan tüm firma stantlarını gezerek tek tek inceledi. Stantların gezilmesi sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya’ya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Plaketini takdim etti. 

Başkan Çetin Fuar sayesinde oda üyelerinin yeni ticaret fırsatları elde edip Avrupa Pazarı’na açılabileceklerini belirterek, “Üyelerimiz ile birlikte Makine ve Mühendislik alanında en önemli fuar olan Hannover Messe’deyiz. Burası üyelerimizin yeni ticaret fırsatları elde etmesi adına önemli bir nokta, Avrupa Pazarı’na açılma konusunda önemli bir adım olacağını düşünüyorum.’’ diyerek Fuarda yer alan yerli firmalara hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledi. Başkan Çetin yeni pazarlara açılacaklarına inandığı oda üyelerine de fuarın bol kazançlar getirmesini dilediğini belirtti.



Anahtar Kelimeler: ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’

ÇTSO ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’NDA

TÜRK METAL TARAFINDAN YAPILAN OKUL ATÖLYELERİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN E-DEVLET KAPISINA 2 YENİ HİZMET DAHA

SİBER ZORBALIKTAN NASIL KORUNURUZ!

ÖĞRENCİLERİN GELİŞTİRDİĞİ 3 PROJE TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİ’NDE